Taal

Garantie & Retourneren

Garantie & Retourneren

Kwaliteitsgarantie:
Voordat de door U bestelde Cock&Balls producten worden verzonden wordt het product door onze deskundige medewerkers op kwaliteit en fabricagefouten gecontroleerd.
Mocht U ondanks deze controle toch een ondeugdelijk product ontvangen dan kunt u deze binnen drie werkdagen kostenloos retourneren.
Het product zal dan worden omgeruild voor een ander product. Mocht dit product niet meer op voorraad zijn dan kun u een ander product kiezen of u kunt het aankoopbedrag voor 100% terug krijgen.

Retouren:
Cock&Balls accepteert alleen producten retour of voor omwisseling met een ander product indien het teruggestuurde item geen sporen vertoond van gebruik en alle originele labels en kaartjes origineel zijn.
Indien je een product wil terugsturen dient dit binnen 14 dagen na aflevering te geschieden waarbij je zelf voor de verzendkosten van het terugsturen dient zorg te dragen.
Voordat u uw bestelling retour stuurt dient u dit eerst aan te vragen, dit kan via uw eigen inlog account, u kunt het tevens ook per e-mail aanmelden (info@cockandballswear.com), omschrijf in de mail wat uw reden van retour is en wij zullen daar z.s.m. op reageren zodat u uw bestelling daarna retour kunt sturen via de Post.

Indien u besluit artikelen te willen retourneren willen wij u vragen onderstaande goed door te nemen:

U dient het product slechts in die mate uit te pakken zodat u kunt beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u besluit om een product te retourneren, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigde verpakking aan Cock & Balls te retourneren, conform de door Cock & Balls bepaalde instructies waarbij o.a. geldt dat:

 • - U altijd een kopie van uw factuur en volledig ingevuld retourformulier mee op moet sturen. Zonder deze documenten kunnen wij helaas geen retourgoederen verwerken en accepteren.
 • - U op de kopie factuur aangeeft tegen welk artikel + artikelomschrijving het geretourneerde product geruild dient te worden.
 • - Indien u een terugbetaling wenst dient u uw IBAN te vermelden op de pakbon.
 • - U op de kopie factuur een duidelijke klacht omschrijving aangeeft

Kosten van retourneren

Het risico van verzending van uw adres naar onze vestiging zijn voor rekening van de klant.
Alle retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te worden verzonden en zorgvuldig en stevig verpakt. Pakketten die niet of onvoldoende gefrankeerd zijn, worden altijd door ons geweigerd.
Indien de fout door Cock & Balls. is veroorzaakt zullen wij op kosten van Cock & Balls. een afhaalopdracht bij PostNL maken om het artikel bij u af te halen.

Verpakkingsvoorwaarden

Producten die naar Cock & Balls worden gestuurd, dienen in goede staat bij Cock & Balls binnen te komen. Hieronder volgen de voorwaarden voor het correct verpakken en opsturen van uw producten naar Cock & Balls, zodat wij de retouraanvraag op de juiste wijze in behandeling kunnen nemen.

Verpakking:

 • - Verpak het product in een stevige (liefst de originele) doos.
 • - Zorg ervoor dat de doos voldoende is gevuld met opvulmateriaal, zodat uw product niet kan bewegen en de kans op schade door transport minimaal is.
 • - Meerdere producten bij elkaar in één doos? Dit kan ervoor zorgen dat de producten elkaar, gedurende het transport, beschadigen.


Bij binnenkomst:

Bij binnenkomst controleren wij het product als volgt:

 • - Er worden indien nodig foto's gemaakt van het pakket en het product.
 • - Indien het product niet correct is binnengekomen, wordt u binnen 2 werkdagen geïnformeerd over de staat waarin uw product is ontvangen.
 • - Bij schade vervalt het recht op garantie en worden kosten voor herstel aan u in rekening gebracht.
 • - Wanneer u afziet van een verdere afhandeling en het product terug wenst te ontvangen, wordt er opnieuw verzendkosten bij u in rekening gebracht.
 • - Bij acceptatie van de klacht zorgen wij voor een retour betaling of omwisseling binnen veertien (14) dagen.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze Klantenservice.